Tramp u Južnoj Koreji: Sve će se srediti zato što mora
Foto:Twiter@reuters

Zadovoljan i hranom

Tramp u Južnoj Koreji: Sve će se srediti zato što mora

Američki predsjednik Donald Tramp doptuvao je jutros u Južnu Koreju, gdje se prvo sastao sa američim i južokorejskim vojnim zvaničnicima i posjetio američku vojnu bazu.

Tramp je odmah po dolasku na aerodrom u Seulu helikopterom otišao u 40 kilometara udaljenu vojnu bazu Hemfriz, gdje je kratko sa zvaničnicima razgovarao o pitanjima bezbjednosti ali i trgovine, a prisustvovao je i brifingu.

Tramp je rekao da će sa generalima razgovarati o Sjevernoj Koreji, uz ocjenu da će se "na kraju sve srediti, zato što se uveijk sredi i zato što mora da se sredi".

On i predsjednik Južne Koreje Mun Džae-in su bili za stolom tokom ručka sa vojnicima u kantini. Tramp je razgovarao sa američkim i južnokorejskim vojnim zvaničnicima, a pristunim novinarima je poručio da je servirana "dobra hrana".

Američki predsjednik će danas posjetu nastaviti razgovororima sa Munom. Planirana je zajednička konferencija za novinare, kao i svečana večera.

Američki predsjednik dvodnevnom posetom Južnoj Koreji nastavlja turneju po Aziji.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.