DF: Cetinje da bude primjer ostatku CG, predugo su ćutali
Foto: DF

Da se izvuku iz DPS-ovih iluzija

DF: Cetinje da bude primjer ostatku CG, predugo su ćutali

Od Prijestonice se očekuje da pruži primjer ostatku Crne Gore i da se izvuku iz DPS-ovih iluzija, saopšteno je iz Izbornog štaba DF-a Cetinje.

"Od nas Cetinjana se očekuje da grad i državu izvučemo iz svijeta DPS-ovih iluzija - raznih žičara, MACOC-a i fabrika čokolade - i da ih vratimo stvarnom životu i suočimo sa stvarnim problemima. I da te decenijama nagomilavane probleme odmah rješavamo - domaćinski, složno i snažno", poručuju iz DF-a.

Cetinjski DF poručuje da opoziciju očekuje naporan rad.

"Da ovom poniženom gradu i ovoj sluđenoj državi vratimo dostojanstvo. I da iznova izgradimo srušeni vrijednosni sistem, one tradicionalne temelje na kojima počiva svaka normalna država, a koje su u našem gradu i u našoj državi oglodali DPS-skakavci", poručuju iz DF-a. 

Poručuju i da je Cetinje predugo ćutalo.

"DF Cetinje zato poziva sve sugrađane - one koji svoj grad vole više nego Mila Đukanovića - da nas podrže i da nam se pridruže na putu međusobnog izmirenja, moralne obnove i otpočinjanja domaćinskog upravljanja našom Prijestonicom. Hajdemo složno i jako, to smo dužni i pretcima i našem potomstvu", zaključuje se u saopštenju DF-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.