Vlasnik beogradske pekare pronađen mrtav
Foto: Novosti

Ne zna se da li je riječ o ubistvu ili samoubistvu

Vlasnik beogradske pekare pronađen mrtav

Nikola Ostojić, vlasnik pekare u Beogradu, koji je nestao u petak popodne 3. novembra, pronađen je mrtav.

Tijelo mu je otkriveno, kako su objavili beogradski mediji, u jednoj staklari, koja se nalazi nedaleko od njegove radnje i za sada nema zvaničnih potvrda da li je riječ o ubistvu, ili samoubistvu.

Ostojić je rodom iz Prijepolja, navodi se na lokalnom portalu ovog grada.

"Visok je 212 centimetra, a težak 135 kilograma. PoslJednji put je viđen u Resavskoj ulici u Beogradu, a kada je nestao, bio je obučen u crnu odjeću. Riječ je o porodičnom čovjeku, koji nikad nije imao probleme", prenijeli su mediji, uz podatak da je nestao oko 18.30. 

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.