Đoković i Marej ispali iz top deset liste najboljih tenisera
Marej i Đoković

ATP lista

Đoković i Marej ispali iz top deset liste najboljih tenisera

Srpski i britanski teniser, Novak Đoković i Endi Marej, koji su godinu počeli na drugom i prvom mjestu, ispali su iz top deset liste najboljih tenisera.

Đoković na najnovijoj listi pao pet pozicija i zauzima 12. mjesto, dok je Marej pao za 13. pozicija i sada je 16. na svijetu. 

Prvi na svijetu je i dalje Španac Rafael Nadal, a biće tako i do kraja godine, prati ga Rodžer Federer, dok ih slijede mladi Aleksandar Zverev, koji je napredovao jedno mjesto i sada je treći, i Dominik Tim, koji se popeo za dvije pozicije i sada je četvrti.

Hrvat Marin Čilić je peti, a zatim su se za po dva mjesta popravili Grigor Dimitrov, Sten Vavrinka i David Gofan. Džek Sok, nakon osvajanja Mastersa u Parizu, je skočio za 13 mjesta i sada je deveti, ispred Pabla Karenja Busta i Huana Martina del Potro.

Srpski teniser Filip Krajinović nakon finala u Parizu napravio veliki pomak na ATP listi, pa je od ponedeljka 33. igrač svijeta, pošto je skočio za čak 44 pozicije.

Rtcg

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.