OVIH 8 stvari treba da znate o omiljenoj pozi muškarca
Ilustracija

Možete i vi uživati

OVIH 8 stvari treba da znate o omiljenoj pozi muškarca

Omiljena poza svakog muškarca je takozvana dogi poza, a u njoj možete uživati i vi.

Odmah ste znali da je riječ o dogi pozi, koju muškarci obožavaju, a evo šta sve treba da znate o njoj.

1. Mnogim frajerima upravo je ova poza najdraža, a kao jednu od omiljenih navode je i mnoge žene.

2. Mnoštvo pjesama sugeriše na ovu pozu, a ako je vjerovati Geniusu, radi se o njih minimalno 1600. Neke od najpopularnijih su "The Bad Touch" Bloodhound Ganga, "P.I.M.P." 50 Centa i "Back That Thing Up" Justina Moorea.

3. Ako ste tokom ove poze isprobali analni seks, zapravo ste u manjini. Nedavno sprovedeno istraživanje je pokazalo kako ga je barem jednom isprobalo tek 44 posto muškaraca i 36 posto žena.

4. Ova poza odlična je za stimulaciju G-tačke budući da je za nju potrebna duboka penetracija. Čak i ako G-tačka ne postoji (da, o tome se i dalje spekuliše), ova je poza kao stvorena za duboku, intenzivnu penetraciju.

5. Ona je samo jedna od mnogih poza otpozadi. Ako ste mislili da je dogi jedina poza svoje vrste, gadno ste se prevalili. Uz frogija i obrnutu kaubojku, dogi je tek jedna od mnogih.

6. Poza se zove pseća ili dogi uprkos činjenici da se i brojne druge životinjske vrste pare na isti način, uključujući konje, žirafe i slonove.

7. Ova je poza jako, jako stara. Još su stari Grci i Rimljani imali ilustracije koje prikazuju ovu slavnu pozu, a rimski filozof Lukrecije preporučivao ju je parovima s problemima sa začećem.

8. Dogi se ne odnosi samo na vaginalni seks, već i na analni i oralni u istom položaju.

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.