Nema više podjela, nema svađa

"Demokrate nemaju ratnu biografiju kao što ima DPS"

Ovog puta neće se realizovati mračni planovi OKG-DPS. Nema više podjela, nema svađanja, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Kako navode, Demokrate nemaju ratnu biografiju kao što ima DPS."Vrlo detaljnu i taksativno obradivu šovinističku i mrziteljsku prema manjinskim narodima Crne Gore".

"Zato što su Demokrate patriotska partija, partija kojoj je Crna Gora jedini dom i svetinja, koju želimo vidjeti kao sigurnu, pravno uređenu državu za sve njene građane, bez razlika, bez podjela. Državu koja se neće krasti kako je DPS sada kumovski i organizovano-kriminalno krade i građane koji se neće dijeliti kako ih sada vi iz interesa pokušavate dijeliti;
 Zato što nemate odgovor na politiku Demokrata. Zato ste u paničnom strahu, pa vaš vlasnik udara nervozno prstom na svojim konvencijama na pomen Demokrata, zato sječete njegove govore gdje pominje Demokrate, titlujete ih i plaćate sponzorisane sadržaje na društvenim mrežama. Zato što dobro znate ko vam je najveći politički neprijatelj. Zato što znate da Demokrate ne možete kupiti, ne možete slomiti, ne možete kompromitovati i nemate čime ucijeniti", saopštile su Demokrate. 

Iz te partije navode da građani Crne Gore prepoznaju iskrenost i dobronamjernost koju zastupaju Demokrate kao najperspektivnija partija i garant bolje budućnosti.

"Nakon stvaranja uslova za nezavisan i nesmetan rad sudova u okviru zakona, ostaci DPS-a, boriće se za cenzus. Ostavljamo vas da uživate u vašoj gubitničkoj dijagnozi, a mi nastavljamo da vas politički nokautiramo. I koristimo ovu priliku da vam prenesemo jednu radosnu vijest: uspjeli smo da vaš rejting na Cetinju spustimo za 7%. Do izbornog dana vas niko neće sastaviti", zaključuje se u saopštenju.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.