Đukić Dejanović: Nisu potrebni parlamentarni izbori, ali ako ih opozicija bude tražila dobiće ih
Slavica Đukić Dejanović

Vlada radi korektno svoj posao

Đukić Dejanović: Nisu potrebni parlamentarni izbori, ali ako ih opozicija bude tražila dobiće ih

Funkcionerka SPS i ministarka Slavica Đukić Dejanović kaže da nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori u ovom momentu.

Međutim, ona je dodala da će izbora biti ako opozicija to bude tražila.

"Nemam dilemu da će izbori koji treba da budu -beogradski izbori, biti krajem februara, početkom marta i  nemam dilemu da nisu potrebni parlamentarni izbori, ali ako ih opozicija bude tražila dobiće ih", rekla je Dejanović gostujući na RTS.

Ona smatra da Vlada Srbije radi "korektno, timski i da nema razmirica". 

"Ne znam šta bi se to moglo događati iza kulisa jer sam na svim sjednicama Vlade, prisutna. Mislim da vlada radi korektno svoj posao", zaključila je ona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.