Moćni Mjesec u Biku donosi 3 velike promjene
Ilustracija

Okrenuće vam život naopačke

Moćni Mjesec u Biku donosi 3 velike promjene

Bez obzira na to da li ste rođeni u znaku Bika, ili ne, bićete pod moćnim uticajem energije mjeseca koja će 4. novembra obasjati sve njegove karakteristika unutar nas svih.

Bik je prizemljen zemljani znak i predstavlja racionalne, odgovorne i materijalne strane života, ali i potrebu da štiti svoje interese i stabilnost prije nego što pomisli na druge.

Energija Bika je okrenuta ka brizi o sebi kako bismo postigli balans, bezbijednost i udobnost u životu.

Mjesec je uzvišen kada je u Biku, što znači da on obožava Bika i Bik obožava Mjesec. Ova međusobna povezanost znači da između njih postoji posebna veza. Zbog toga je lunarna energija izuzetno intenzivna i čini da svi budemo ultra osjetljivi.

Ovo su tri stvari koje će sigurno mnogi uraditi dok je Mjesec u Biku:

1. Napraviće nove prioritete ili završiti sa određenim vezama

Dok je Mjesec u Biku, imaćemo potrebu da govorimo istinu ljudima koji su nam najbliži, međutim, to ćemo raditi samo kada smo dovoljno samouvjereni. Zbog toga će mnogi voditi razgovore kojih se inače stide ili ih po svaku cijenu izbjegavaju kako bi ojačali postojeće veze i pokazali ljudima koliko su im vrijedni.

2. Organizovaće i iskazati svoje materijalne posee

Kako se Mjesec prazni kako bi bio ispunjen sjajem Sunca, i mi moramo da se riješimo materijalnih stvari koje nam više nisu potrebne u životu kako biasmo napravili prostor za nove.

Ako imate stvari koje vam više ne donose radost, riješite ih se.

3. Prestaće da budu tvrdoglavi

Svi rođeni pod znakom Bika su izuzetno tvrdoglavi - a tokom punog mjeseca, bez obzira na horoskopski znak, većina će takođe podleći ovoj tvrdoglavosti.

Bikova energija garantuje dugoročnu igru, pa će situacije sa kojima smo imali problema ponovo isplivati na površinu. Zbog tvrdoglavosti mnogi će propustiti brojne poslovne i ljubavne prilike.

Sve u svemu, Mjesec u Biku je intenzivna transformaciona faza za sve tokom koje će se mnogi suočiti sa svojim sjenovitim stranama. Ipak, nema razloga za brigu jer je u pitanju privremeno stanje koje će na bolje promiijeniti mnoge naše životne veze.

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.