Oglasila se Ana Nikolić: Jedna porodica se raspada, nemojte biti toliko zluradi i surovi
Ana Nikolić

"Tara ima najboljeg tatu na svijetu"

Oglasila se Ana Nikolić: Jedna porodica se raspada, nemojte biti toliko zluradi i surovi

Vijest da se srbijanska pjevačica Ana Nikolić razvodi od repera Stefana Ðurića Raste obišla je region.

Ona, isprva nije imala komentar na pisanja medija. No, sada je na svom Instagram profilu objavila post u kojem je stavila do znanja da nikada neće reći ništa loše protiv svog, sada već, bivšeg supruga s kojim je prije nekoliko mjeseci dobila kćerkicu Taru.

"Tara ima najboljeg tatu na svijetu, kog sam ja voljela najviše na svijetu. Jedna porodica se raspada... Nemojte biti toliko zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu riječ nećete čuti... kao što ne dozvoljavam nikome ružnu riječ da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumijevanja i poštovanja prema meni i Stefanu i našim porodicama. Hvala", napislaa je Nikolić na svom Instagram profilu.

Oslobođenje.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.