Radnici dao ružu pa uzeo milione
Zgrada Eurotowera

Uhapšen Slovenac

Radnici dao ružu pa uzeo milione

Policija je uhapsila Slovenca (40) koji je 8. marta ove godine u zgradi Eurotower u Zagrebu uz prijetnju pištoljem opljačkao agenciju za otkup plemenitih metala Moro & Kunst pritom otuđivši novac i zlato u vrijednosti od 1.800.000 kuna.

Na ulazu u zgradu predstavio se lažnom ličnom kartom, a kada je došao na 11. sprat, osim što joj se takođe lažno predstavio, zaposlenoj (27) je poklonio i cvijeće povodom Dana žena.

Rekao joj je da je došao prodati zlato, a potom joj je zaprijetio pištoljem.

Avaz.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.