Husović: Uradili smo puno za Petnjicu u prethodnom periodu
Sa skupa iz Petnjice

Borili se da opština dobije samostalnost i autonomiju

Husović: Uradili smo puno za Petnjicu u prethodnom periodu

Uradili smo puno za Petnjicu u prethodnom periodu, kazao je danas Rafet Husović, predsjednik Bošnjačke stranke (BS) koji je danas boravio u Petnjici u posjeti opštinskom odboru stranke, u cilju pripreme i organizacije lokalnih izbora koji su zakazani za 26. novembar 2017.

"Borili smo se da opština dobije samostalnost i autonomiju. To je prvenstveno bio dio našeg političkog programa koji je uspješno realizovan", kazao je Husović.

On je istakao da je odbornička lista Bošnjačke stranke sastavljena uglavnom od mladih ljudi, da je kvota za dame u potpunosti ispoštovana, te da očekuje da će građani opštine Petnjica dati veliku podršku listi "Dostojanstveno za Petnjicu".

Husović je naglasio i da su preko kadrova BS u vladinim tijelima značajno pomogli da Petnjica dobije sve neophodne institucije koje će služiti kao servis građanima.

"Očekujem da i naša dijaspora podrži naš plan i program. Oni su izuzetno važan potencijal za bihorsku opštinu. Saradnja buduće lokalne vlasti, vladinih institucija i iseljenika mora biti na većem nivou kako bi se realizovali mnogi važni projekti", poručio je Husović.

On je kazao da očekuje rast podrške BS u ovoj opštini, te više odborničkih mandata u lokalnom parlamentu kako bi Bošnjačka stranka bila nezaobilazna karika u formiranju buduće opštinske vlasti.

"Ovo su izbori od izuzetne važnosti za Petnjicu. Važno je da nas građani podrže u što većem broju kako bi se to odrazilo i na jačanje budućih ekonomskih i investicionih aktivnosti u ovoj opštini", istakao je Husović.

On je zaključio da je predsjedništvo Bošnjačke stranke u potpunosti podržalo odluke opštinskog odbora u Petnjici i snažno dalo podršku odborničkoj listi koja će biti dobar reprezent bošnjačkog naroda u toj opštini.

Posjeti opštinskom odboru prisustvovao je i Ervin Ibrahimović, poslanik BS i koordinator za Petnjicu. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.