Nikšićanka selektoru: Ma nek' me nisi zvao, koji ću ti... ionako igraš sa 6 igrača
Milica Milošev

Revoltirana zbog izostavljanja sa spiska reprezentacije

Nikšićanka selektoru: Ma nek' me nisi zvao, koji ću ti... ionako igraš sa 6 igrača

Selektor naše ženske košarkaške reprezentacije, Roberto Injiges ,objavio je juče spisak igračica koje će igrati u kvalifikacijama za EuroBasket 2019, a na njemu se nije našla Nikšićanka Milica Milošev, članica njemačkog Pantersa.

To je izazvalo revolt kod dvadesetčetvorogdišnje, sad već bivše reprezentativke, koja se oglasila na svom Facebook profilu ostavljajući poruku upućenu Injigesu: "Jedino dobro što sam imala u reprezentaciji su slike...ma nek' me nisi zvao, koji ću ti... ionako igraš sa 6 igrača", napisala je Milošev.

milosevv

Ona je za Onogošt kazala da po njenom mišljenju nije bilo razloga da je izostavi sa spiska i da , kako je istakla, umjesto nje zovne klinke.

"Igram dobro, povrijeđena nisam, ali to je njegov izbor, možda mu se ne uklapam u plan i program. Svejedno razočarana jesam jer sam vidjela ko igra umjesto mene, jer ne da mislim, nego tvrdim, da je meni mjesto medju 12 najboljih iz Crne Gore, pogotovo sad kad nema Škere, Ive i Robinson.

Doduše, nikad nisam ni dobila šansu da igram za reprezentaciju, išla sam kao turista ali i to kao turista mi je značilo jer volim Crnu Goru i naravno da sam ponosna kad obučem dres Crne Gore pa makar i kao turista. Nema veze, ostalo mi je par dresova, preći ću u navijače", ironično poručuje Milošev koja je u januraru prešla za njemački klub iz Osnabrika u kojem pruža odlične partije.

Najefikasnija je igračica tima koji drži čelnu poziciju Druge njemačke lige, sa 12,2 poena po meču u prosjeku.

Na spisku selektora Injigesa nalaze se sljedeće košarkašice:Božica Mujović, Snežana Aleksić, Jelena Vučetić, Jovana Pašić, Dragana Živković, Milena Jakšić, Milica Jovanović, Irena Matović, Jelena Dubljević, Kristina Raković, Nataša Popović, Ana Poček i Glori Džonson.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.