Marković: Jalovište će biti prepoznatljiva sportsko-turistička zona
Marković u Mojkovcu

Nekadašnja ekološka crna tačka

Marković: Jalovište će biti prepoznatljiva sportsko-turistička zona

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je danas u Mojkovcu radove na gradilištu ulice u naselju Rudnica i završne aktivnosti na uređenju šetališta, staze i rasvjete u Sportskoj zoni na nekadašnjem Jalovištu.

Izvođači radova informisali su Markovića o tekućim aktivnostima na ovim projektima.

"Naime, ušlo se u završnu fazu radova na izgradnji sportske zone koja podrazumijeva šetalište, trim i biciklističke staze ukupne dužine 1.600 m", stoji u saopštenju Vlade.

231724845240737879450775286494554070945520n

Foto:Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade je izrazio zadovoljstvo obavljenim radovima od njegove posljednje posjete Mojkovcu prije dva mjeseca, ali je upozorio na potrebu pridržavanja predviđenih rokova izgradnje ulice u Rudnici, pogotovo imajući u vidu skori završetak građevinske sezone zbog vremenskih uslova na sjeveru.

231729635240737679450794992299675454837825n

Foto:Vlada Crne Gore

" Marković je sa izvođačima radova, investitorima i brojnim mještanima sa kojima se sreo podijelio zadovoljstvo činjenicom da će Mojkovac uskoro dobiti modernu turističku zonu koja će biti prepoznatljiva i na širem području. Posebno je istakao kao važno to što je riječ o nekadašnjem jalovištu, ekološkoj crnoj tački Crne Gore koja je ne samo sanirana već je prostor iskorišćen za kreiranje razvoja i novih mogućnosti", saopšteno je iz Vlade.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.