Danska: Žena se bacila na ministarkin automobil, vozač je pregazio ( Video)

Zbog njene posjete počeli neredi

Danska: Žena se bacila na ministarkin automobil, vozač je pregazio ( Video)

Danska policija evakuisala je ministarku za migracije Inger Stojberg iz centra za deportaciju jer su zbog njene posjete počeli neredi.

Tom prilikom jedna žena se bacila na ministarkin automobil, međutim vozač je nastavio da vozi i zatim je pregazio. Snimak incidenta objavljen je na internetu.

Kako se navodi, ministarka je doputovala u centar za deportaciju i tom prilikom se obratila samo jednoj porodici, što se nije svidjelo ostalim stanarima kampa, jer su se svi spremali za njenu posjetu.

Oni su se okupili oko njenog automobila i smetali su joj da ode, zbog čega je obezbjeđenje moralo da je evakuiše.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.