Beranac će u Tuzli pokušati da obori Ginisov rekord!

Napad na aktuelne svjetske rekorde

Beranac će u Tuzli pokušati da obori Ginisov rekord!

Dan Ginisovih Rekorda održaće se u Tuzli 19. novembra. Crnu Goru će predstavljati Beranac Žarko Janković iz sambo kluba Berane.

Janković koji će pokušati da obori rekord koji drži Austrijanac Ado Dulas.

Beranac će imati težak zadatak pred sobom, za jedan minut treba da polomi 79 siporeks plata debljine 5cm a da prilikom lomljenja u ruci drži živo jaje koje mora ostati zdravo do samog kraja nastupa.

On će ispred sebe imati nasloženo na dvanaest mjesta po osam plata u gomili.

"Za ovaj događaj se pripremam aktivno jer moram se potruditi da mom.gradu i mojoj državi vratim svjetski i ginisov rekord u teškoj disciplini. Zahvalio bih se svima koji me podržavaju, svojim kolegama iz Sambo kluba Berane kao i Fightland timu na čelu sa Tomom Akovićem. Nadam se da ću predstaviti grad i državu na dostojanstven način", kaže Žarko.

Pored Jankovića na ovom spektaklu rekorde će pokušati u raznim disciplinama oboriti još Mirsad Nokto koji treba za jedan minut da napravi 102 skleka dok drugi pokušaj rekorda Mirsadov je taj sto će na svojim trbušnim mišiđima nasložiti 24 siporeks plate od 5cm debljine a zadatak je da za 4,3 sekunde njegov asistent udarcem macolom od 10kg polomi 17 plata.

228942098821102619458006861317335201766241n

Pored Mirsada i Žarka nastupiće i Irma Nokto i specijalni gost Muhamed Hamerhamad Kahrimanovic nosilac 12 Ginisovih rekorda.

Takmičenjeć se se održati u SKPC Mejdan Tuzla od 12 časova.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.