Ana od Raste neće tražiti ništa osim razvoda

Nema raspodjele imovine

Ana od Raste neće tražiti ništa osim razvoda

Ana Nikolić i Stefan Đurić nisu stekli ništa tokom bračnog života, živjeli su u pjevačicinom stanu, svako ima svoj automobil, te do raspodjele imovine neće ni doći.

Pjevačica Ana Nikolić i dalje je odlučna da se razvede od Stefana Đurića Raste.

Ona sa svojim advokatom Borivojem Borovićem sastavlja zahtjev za pazvod braka, a kako „Blic” saznaje, u ovom slučaju do raspodjele imovine neće doći.

- Ana i Rasta su kratko bili u braku, te nisu stekli zajedničku imovinu koja bi se u slučaju razvoda dijelila. Ana od njega neće tražiti ništa osim razvoda. Oni su živjeli u pjevačicinom stanu koji je ona kupila prije nego što je uplovila u vezu sa reperom, tako da to automatski ostaje njoj. Svako ima svoj automobil, te i oko toga neće biti rasprava. Ana je nedavno dobila od supruga novi auto, ali šta će s tim biti, zaista ne znam. Svakako ona stoji pri odluci da od njega ništa neće tražiti - kaže nam izvor koji je dobro upućen u cijelu priču.

Anina i Rastina ćerka je veoma mala te nije svesna šta se događa između njenih roditelja.

- Tara je trenutno s Anom i s Aninom mamom Miljanom. Dijete je baš malo, nema ni godinu dana i zaista nije svjesna šta se dešava između njenih roditelja. Ana i Rasta nisu razgovarali o starateljstvu nad ćerkom, ali pretpostavljam da će se dogovoriti da dijete raste sa mamom, ali da je tata posjećuje kada god to poželi. O visini alimentacije je još rano pričati, jer Ana tek sastavlja zahtjev za razvod braka sa svojim advokatom - dodaje izvor Blica blizak ovom paru.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.