Pogledajte novi spot Vanje Radovanovića (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

„Prvi pik“

Pogledajte novi spot Vanje Radovanovića (VIDEO)

Crnogorski kantautor Vanja Radovanović objavio je spot za pjesmu „Prvi pik“ sa aktuelnog albuma „Svi životi moji“.

Video je realizovala ekipa studija „Mediatag“ iz Podgorice prije svih Ivan Mandić i Nebojša Perković sa kojima je već sarađivao na nedavno objavljenom spotu za pjesmu „Igra“ . Jednostavnost prati kako video, tako i samu pjesmu koja se svodi na klavir i glas, a Vanja koji je pisao muziku i tekst kaže da su mogli i drugačije, ali jednostavno nije bilo potrebe.

“Pjesma se izdvaja od ostatka albuma prvenstveno zvukom i ako bih je morao okarakterisati , onda bi je opisao kao optimističnu baladu o životu, ljubavi i hrabrosti. Ipak je najlakše i najljepše čuti, jer se muzika teško prepričava, a meni to pogotovo teško ide”, kaže Vanja.

“Klavir je bio sasvim dovoljan i sve preko toga bi bilo suviše. Ideja je bila da pjesma u svoj svojoj ljepoti ispliva na površinu, sa svom težinom koju nosi. Jednostavno, poput pisma koje bi poslali nekom ko vam znači. Iskrena poruka u par riječi, bez imalo šminke”, istakao je on..

Ovo je drugi spot koji je snimio sa ekipom „Mediatag“-a, sniman je u KIC-u „Budo Tomović“.

“Veliku zahvalnost dugujemo Sneži Burzan i cijeloj ekipi KIC-a, koja nas je veoma srdačno primila i velikodušno izašlia u susret svakom našem prohtjevu. Ne znamo čime smo zaslužili takav status, ali još jednom veliko im hvala za to. Takođe, zahvalnost dugujemo predivnoj glavnoj glumici Bojani Mišković, koja je svojom jedinstvenošću obojila naš mali crno bijeli spot”, kazao je on.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.