Brnović Koliću: Demagozi na istinu reaguju bukom i histerijom
DPS

Šešelj je protjeran iz Crne Gore u vrijeme Vlade Mila Đukanovića

Brnović Koliću: Demagozi na istinu reaguju bukom i histerijom

Kada izvjesni Dženan Kolić, potpisan kao potpredsjednik Demagoga, dovede u vezu Šešelja i DPS onda moramo da se priupitamo da li se radi o drskosti, bezobrazluku ili teškoj zabludi, navodi se u reagovanju Radovana Brnovića, člana OO DPS Prijestonice Cetinje i kandidata za odbornika, na izjavu potpredsjednika Demokrata.

"Da vas podsjetimo, možda nijeste znali kada ste pristupali Bečićevoj družini: Šešelj je na saveznom nivou bio u koaliciji sa SNP-om, partijom koje se vaš šef sad stidi, iako mu je nekada bila baš zbog ideologije privlačna. Isti taj Šešelj bio je protjeran iz Crne Gore u vrijeme Vlade Mila Đukanovića", istakao je Brnović.

On je kazao da ne čudi da Bečićevi Demagozi imaju problem sa istinom, i kako je rekao, svaki put kada ih sa njom suoče oni reaguju identično: histerijom i bukom.

"Dakle, šta nije tačno od onoga što je juče rečeno u Bajicama? Da je vaš partijski šef Aleksa Bečić provocirao i pokušavao da dijeli građane po Crnoj Gori, tvrdeći da je trobojka crnogorska zastava - nije nikakva tajna. Aleksa do nedavno nije priznavao crnogorsku zastavu, već mu je draža bila ova plavo- bijelo- crvena. Kada je postalo politički isplativo, onu njegovu trobojku ofarbao je u crveno i počeo njome da barjači", navodi se u saopštenju.

beciczastava

"Da li vas je pogodilo možda ono što ste juče čuli da vam je visoki funkcioner stranke bio zadužen za bezbjednosnu procjenu pripadnika ozloglašenog Sedmog bataljona?", upitao je Brnović i kazao da to tvrde i oni koje je on regrutovao.

"Razumijemo da se i vi i on toga stidite, jer to je normalna ljudska reakcija, svako bi se stidio da je u tome učestvovao, ali to nije razlog za vašu histeriju. Velika je razlika između vas i nas. Iza vas stoje nedjela kojih vas je sramota i koja bukom prikrivate, a iza nas su postignuća i temeljne vrijednosti države Crne Gore za koje smo se borili i izborili, uprkos konstantnoj političkoj opstrukciji vas i vaših političkih očeva, kojih se sada stidite i odričete", zaključuje se u reagovanju Brnovića.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.