Popović: Liberalna partija se konsolidovala i ojačala

Popović: Liberalna partija se konsolidovala i ojačala

Liberalna partija konsolidovala se, ojačala svoju lokalnu strukturu ali i potvrdila svoj puni međunarodni subjektivitet članstvom u ALDE i Liberalnoj internacionali, kazao je lider liberala Andrija Popović

Popović je danas razgovarao sa rizničarem i članom rukovodstva ALDE saveza evropskih liberala iz Brisela Gašparom Koprivšekom i političkim savjetnikom Endruom Burgesom.

Iz LPCG, su saopštili da je u razgovoru  ocijenjeno da LP uvijek ima snažnu podršku od evropskih i svjetskih liberalnih centara što je bilo od ključnog značaja i za ubrzano članstvo u NATO, a biće posebno značajno i za finalizaciju procesa evropskih integracija i za ubrzano članstvo u EU u narednih nekoliko godina.

"Zato je je učešće Liberalne partije u vladajućoj većini i konstituisanje vlade sa liberalima od velikog značaja i koristi za državu Crnu Goru i građane", saopšteno je tokom razgovora.

Na sastanku delegacija crnogorskih i evropskih liberala najavljena je realizacija zajedničkih projekata u državi koji će pomoći procese demokratizacije  i evropeizacije Crne Gore i jačanje liberalne ideje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.