Kuper i Vujanović

Vujanović-Kuper

"Crna Gora važna članica NATO-a posvećena učvršćivanju i održanju stabilnosti regiona"

Crna Gora je važna članica NATO-a posvećena učvršćivanju i održanju stabilnosti regiona, ocijenila je zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu SAD Laura Kuper.

Ona je razgovarala sa predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem koji je tom prilikom iskazao visoko poštovanje podrške SAD stabilnosti regiona.

"Karakterišući međudržavne odnose sadržajnim, ukazao je na činjenicu da su ulaskom Crne Gore u NATO oni dobili viši nivo", stoji u saopštenju.

Zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu SAD Laura Kuper ocjenila Crnu Goru veoma važnom članicom u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti. Iskazala zadovoljstvo angažmanom Vojske Crne Gore u mirovnim misijama.

Razgovoru je prisustvovala i ambasadorka SAD u Crnoj Gori Margaret En Ujehara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.