Demokrate: DPS predizbornim plakatama narušava izgled Prijestonice

Pozivaju nadležne inspekcijske organe da uklone ruglo sa ulica

Demokrate: DPS predizbornim plakatama narušava izgled Prijestonice

Koliko je filijali DPS organizovane kriminalne grupe na Cetinju stalo do prijestonice pokazuje i današnje organizovano postavljanje partijskih plakata širom gradskog područja, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

“Tako je prijestonica oslikana DPS sloganom koji je donijet direktno iz Beograda. Ovim primitivnim političkim marketingom iz devedesetih godina, koji očito osmišljavaju oni koji su učili u tim godinama od svojih ideoloških očeva, narušava se izgled i ambijent Cetinja. Nijesu građani prijestonice dužni da na svojim ulicama gledaju oblijepljene drvorede imenom onih koji su uništili i unazadili njihov grad“,saopštile su Demokrate . 

Iz te partije navode da, DPS nije u stanju  da se promoviše, a da nešto za sobom ne uništi ili ošteti.

“ Ovoga puta je žrtva DPS marketinga panorama prijestonice, ali to je ništa u odnosu na ono šta su uradili u poslednje tri decenije svoje vladavine. Očito da je Marović koji iz Beograda osmišljava kampanju za svog zeta, odlučio da posterima „uljepša“ Cetinje. Tako je svojevremeno uljepšavao i Budvu, iz koje je kasnije izvlačio milione, pa oprobani recept želi da sprovede i u prijestonici. Ovoga puta posredno, po sistemu:„gdje ja stadoh, ti produži““, stoji u saopštenju. 

Demokratska Crna Gora, poziva nadležne inspekcijske organe da uklone ruglo sa ulica prijestonice i zaštiite kulturno-istorijski ambijent od najezde kiča sa stilom devedesetih godina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.