Karleuša odbrusila Lukasu, pa onda i publici
Aca i Jelena

Bez dlake na jeziku

Karleuša odbrusila Lukasu, pa onda i publici

Glavna zvijezda svake emisije "Zvezde Granda" je Jelena Karleuša, koja bez dlake na jeziku svima kaže šta misli. Ovog puta zaratila je sa Acom Lukasom, pa ni njemu više nije htjela da ćuti.

Naime, njih dvoje su žestoko zaratili pa je Aca u jednom trenutku čak napustio emisiju.

"Da te pitam ja nešto? A što se ti iz emisije u emisije, da izviniš, na sve nas... Ne viči, ne izdiri se više na mene", odbrusila mu je Jelena, a potom se okrenula publici, pa i njih naribala:

"Šta vi tapšete? Šta tapšete", upitala je drsko.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.