Zapaljeno auto iz Đukanovićeve pratnje, tri osobe povrijeđene (Video)

Na putu Podgorica-Cetinje

Zapaljeno auto iz Đukanovićeve pratnje, tri osobe povrijeđene (Video)

Tri osobe su povrijeđene, a vozilo iz pratnje predsjednika DPS-a Mila Đukanovića izgorjelo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Kokoti na putu Podgorica-Cetinje.

Iz policije su saopštili da se nesreća  dogodila oko 17 sati i 30 minuta, a u njoj je učestvovalo službeno policijsko vozilo i civilni automobil.

"Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke "Mercedes". V.V. je u vozilu bio sam dok su u vozilu iz pratnje bili policijski službenici J.T. i D.Ž. Sva tri lica su transportovana u Klinički centra radi pregleda", saopšteno je iz policije .

Kako navode, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan.

V.V. je takođe zadobio povrede a prema informacijama policije u pitanju su lakše tjelesne povrede.

"Vozilo iz pratnje je nakon kontakta sa civilnim vozilom izgorjelo i na njemu je nastupila totalna materijalna šteta. Lice mjesta se obezbjeđuje, očekuje se dolazak državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici i vještaka saobraćajne struke na lice mjesta radi obavljanja radnji uviđaja", zaključuje se u saopštenju .

Đukanović je bio u drugom automobilu i nije povrijeđen, prenose mediji. Javljaju i da je pucala municija u vozilu Đukanovićeve pratnje dok je gorjelo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.