Britanski ministar odbrane podnio ostavku zbog  neprimjerenog seksualnog ponašanja prema jednoj novinarki
Majkl Felon

Britanski ministar odbrane podnio ostavku zbog neprimjerenog seksualnog ponašanja prema jednoj novinarki

Ministar odbrane Velike Britanije Majkl Felon podnio je danas ostavku na tu funkiju posle optužbi za neprikladno seksualno ponašanje, saopštila je Vlada Velike Britanije.

Mediji su prethodno javili da je Felon optužen za neprimjereno seksualno ponašanje prema jednoj novinarki, navodi AP.

Felon, član vladajućih konzervativaca, naveo je u pismu upućenom premijerki Terezi Mej da možda "nije ispunio visoke standarde" koji se očekuju u vojsci.

Britanski političari suočavaju se sa sve većim brojem optužbi za neprikladno ponašanje, a Mej je zakazala sastanak vrha svoje Konzervativne partije na kojem će se razmatrati odgovor na taj problem.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.