Manijak je napao na ulici, a ona mu se ovako osvetila (Video)

Svojim postupkom ne poštuje žene

Manijak je napao na ulici, a ona mu se ovako osvetila (Video)

Žena iz Brazila oborila je na zemlju seksualnog manijaka, a potom mu je sopstvene gole grudi trljala po licu.

Brazilka je dijelila flajere na ulici, kada joj je prišao muškarac i počeo da joj dosađuje. Ona je muškarca potom oborila na zemlju i počela da viče na njega. Prolaznici su se okupili oko njih i u čudu gledali raspravu između djevojke i muškarca.

Muškarac se branio da je samo šetao sa ženom i da ništa loše nije uradio. Međutim, djevojka je onda skinula svoju majicu i počela da mu svoje grudi trlja po licu. Njeno ponašanje izazvalo je različite reakcije kod prolaznika. Neki su navijali, dok su je drugi osuđivali zbog ovog postupka.

"Ovo je apsurdno i nema nikakvog opravdanja. Kako možeš da uradiš ovako nešto u centru grada ispred gomile djece? Svojim postupkom uopšte ne poštuješ žene", izjavila je jedna od žena koja je prisustvovala incidentu.

Telegraf

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.