Osamnaestogodišnjak prerezao profesoru vrat, pa se pohvalio fotografijom na društvenoj mreži! (Foto)
Ilustracija

Moskva

Osamnaestogodišnjak prerezao profesoru vrat, pa se pohvalio fotografijom na društvenoj mreži! (Foto)

18-godišnji student jednog stručnog koledža u Moskvi navodno je nožem ubio svog profesora tokom pauze u predavanjima, pohvalio se fotografijom na društvenoj mreži, a zatim prerezao i sopstveni vrat.

Učenik Andrej Emelianikov i njegov profesor predmeta "Zdravlje i bezbjednost", Sergej Danilo  bili  su u svađi, iako je nejasno da li je ubistvo bilo sa predumišljajem ili impulsivno, javlja TR.

dddd

Prema jednom izvještaju, Emelianikov je prije dvije sedmice preskočio predavanja, a Danilov ga je ispitivao zbog toga.

Video snimak, koji bi mogao da služi kao dokaz u istrazi, pronađen je na mobilnom telefonu tinejdžera.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.