DF predao listu na Cetinju
Foto: DF

Đuro Kapa nosilac liste

DF predao listu na Cetinju

Predstavnici DF-a Cetinje predali su sinoć u 19h časova Opštinskoj izbornoj komisiji Prijestonice listu kandidata za odbornike, a povodom predstojećih lokalnih izbora koji će se na Cetinju održati 26. novembra saopšteno je iz ove partije.

"Izborna lista DF-a na Cetinju nosi naziv “Demokratski front Cetinje – Samo složno, samo jako!” a nosilac izborne liste je bivši proslavljeni rukometaš i sportista Đuro Kapa. Izborna lista broji 33 kandidata, a na izbornoj listi manje zastupljeni pol iznosi trećinu, dok gotovo isti procenat čine i mladi", navodi se u saopštenju.

Nosilac izborne liste DF-a na Cetinju prilikom predaje izborne liste Opštinskoj izbornoj komisiji zahvalio se svim aktivistima DF-a na Cetinju koji su dali svoj doprinos prilikom prikupljanja potpisa podrške i saopštio:

“Naša lista koja naziv naziv DF Cetinje – samo složno, samo jako,govori zapravo  iz više razloga da nam je potreban upravo ovaj slogan, jer samo slogom i velikom voljom možemo uspjeti da srušimo diktatorsku torturu koja se već vise godinama  vrši nad ovim gradom.  Jako, da ne pokleknemo u svim onim podmetanjima koji oni vrše, ne samo nad ovom koalicijom, nego sam siguran i nad drugima. Danas je slučajnost da baš na svetac svetog Luke, slave manastira Sv Petra Cetinjskog kojem se i ja obraćam da nam pomogne I da nas blagoslovi da se izmirimo I pomirimo I složno do 26. Novembra da pokušamo da pomognemo našem gradu, a mojim sportistima poručujem da se pobjede izvojavaju na terenu I tamo se stiču rezultati, a ne kroz lokale I kancelarije dje nema uspjeha. Posebno bih bio počastvovan kad bih mogao pomoći cetinjskom sportu, i uopšteno cjelokupnoj zemlji, da vrati staru slavu u sportu. Predstoji nam veliki rad i trud ali se nadamo da ćemo uspjeti“, zaključio je Kapa.

Sapredajeizborneliste

Član predsjedništva PzP-a Nikola Bajčetić, koji je ujedno i šef kampanje na Cetinju, saopštio je da lista DF-a predstavlja sve ono suprotno od liste DPS-a u prijestonici.

“Naša lista simbolizuje čojstvo I poštenje, ali na žalost, ovaj režim je uspio da upravo ove simbole koji su kroz istoriju uvijek krasili Crnu Goru, pa i samo Cetinje, ukalja i osramoti, te je svojim maćehinskim odnosom prema svojim građanima, pokazao već odavno pravo lice i namjere. Vjerujem da su se građani i građanke Prijestonice nagledali fabrika čokolade i raznih projekata poput žičara I svjetskih stadiona. Takođe, želio bih da im poručim da budu jako oprezni I dobro razmisle kome daju svoj glas, s obzirom na broj lista koji se prijavio, te da imaju u obzir razne političke projekte koji su u poslednje vrijeme poslužili režimu da otmu iskrene opozicione glasove, a kasnije ih poklone upravo onima protiv kojih su pričali u izbornoj kampanji. Zato je pravo vrijeme da samo složno i samo jako, daju svoj glas DF-u na Cetinju, jedinoj opozicionoj grupaciji koja je iskreni i dokazani neprijatelj DPS-u, i koja se danas nalazi pod nezapamćenim političkim progonom” zaključio je Bajčetić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.