Uhapšen mladić iz Trebinja zbog vožnje u pijanom stanju
Ilustracija

Vozio s 3,52 promila alkohola

Uhapšen mladić iz Trebinja zbog vožnje u pijanom stanju

V.K. (32) iz Trebinja 26. oktobra je u mjestu Bogetići prilikom policijske kontrole zatečen da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 3,52 promila u krvi zbog čega je i uhapšen.

Saobraćajci CB Nikšić su, kako je saopštila Uprava policije, u četvrtak oko 19,30 h, prilikom saobraćajne kontrole na putu Nikšić – Podgorica, u mjestu Bogetići, zatekli V.K. (32) iz Trebinja kako upravlja putničkim motornim vozilom marke „Ford“ pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 3,52 g/kg.

Uhapsili su ga zbog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

"O događaju je upoznat dežurni sudija Suda za prekršaje u Nikšiću, koji je naložio da mu se V.K. privede na dalju nadležnost uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.