Crnogorski Telekom povećava cijene od 1. decembra
Ilustracija

Crnogorski Telekom povećava cijene od 1. decembra

Crnogorski Telekom će od 1. decembra povećati cijene i način tarifiranja u mobilnoj telefoniji, najavljeno je iz kompanije.

Poskupiće i dodatni paketi kablovske televizije Extra TV.

Kako se vidi iz tabela objavljenog na kompanijskom sajtu, cijene brojnih paketa mobilne telefonije uključujući i internet usluge, poskupiće od 10 do 20 odsto.

Tako će osnovni paket mobilnih usluga, Smart 5, umjesto dosadašnjih 5,09 eura koštati 5,9 eura, dok će korisnici Smart 50 paketa umjesto 50,86 od 1. decembra za njega plaćati 51,9 eura.

Poskupiće i telefonski impulsi a promijenjen je i način tarifiranja sa sadašnjih 60/1 na 60 sekundi.

O ovim promjenama, Crnogorski Telekom je juče počeo da obavještava korisnike SMS porukama, piše Investitor.me.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.