Crnogorka ubijena u Italiji
Jakšić, foto:DN

Upucana zbog ljubomore?

Crnogorka ubijena u Italiji

Beživotno tijelo tridesetosmogodišnje crnogorske državljanke Julije Jakšić, sa tri prostrijelne rane glave, pronađeno je preksinoć u jednom stanu u gradu Červino, provincija Kazerta u Italiji, pišu Dnevne novine.

Time je okončana višednevna potraga za Jakšić čiji nestanak je prijavljen prije desetak dana.

Kako prenosi portal “Caserta Fokus”, beživotno tijelo u lokvi krvi zatekla je vlasnica kuće, koja je zbog neprijatnih mirisa koji su dolazili iz iznajmljenog stana na spratu odlučila da uđe i vidi šta se dešava.

Tijelo koje je već bilo u početnoj fazi raspadanja zatekla je na podu kupatila, o čemu je odmah obavijestila policiju. Tokom uviđaja u stanu, odnosno na podu kupatila, pronađene su tri čaure od metka manjeg kalibra, ali oružje nije pronađeno.

Policija je tragala za Jakšićevom od 22. oktobra ove godine od kada joj se gubi svaki trag.

Prema kazivanju komšinica, koje su i prijavile njen nestanak, ona je te noći izašla sa prijateljem, marokanskim državljaninom J.C. u čijem stanu je preksinoć i nađena mrtva. Navodno, zajedno su te noći izašli u jedan lokal u kvartu koji se naziva Pallonetto di Napoli, odakle su nakon ljubomorne scene od strane J.C. otišli u nepoznatom pravcu.

Kako je policiji ispričao njen prijatelj, koji ih je te noći vidio, J.C. je u baru vikao na Jakšić optužujući je da ga vara, nakon čega ju je izvukao iz lokala.

Njen nestanak je prijavljen sjutradan, kada se Jakšić nije vratila u stan u kojem je ostavila maloljetnog sina.

Policija sumnja da J.C. nakon svađe odveo Jakšić u njegov stan i da ju je zatim usmrtio sa tri hica u glavu, nakon čega je pobjegao. Sumnja se da je napustio državu i za njim je raspisana potjernica. 

Izvor:Dnevne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.