Četrnaestogodišnjak uhapšen zbog krađe u diskontu pića
Ilustracija

Podgorica

Četrnaestogodišnjak uhapšen zbog krađe u diskontu pića

Službenici podgoričke policije rasvijetlili su krivično djelo teška krađa počinjeno na štetu diskonta pića „Solutions Store“ i tom prilikom uhapsili maloljetnika zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

''Naime, službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno 25.10.2017. godine oko 17,00 sati na štetu diskonta pića 'Solutions Store' u ulici Moskovskoj, i tom prilikom lišili slobode D.D. (14) iz Podgorice zbog sumnje da je počino ovo krivično djelo zajedno sa krivično neodgovornim maloljetnikom D.M. (13) iz Podgorice. Oni su, kako se sumnja, iskoristili nepažnju zaposlene radice, ušli u unutrašnjost objekta, otključali registar kasu i otuđili novac u iznosu od oko 1700 eura, nakon čega su se dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu''- navedeno je us aopštenju policije.

Kako dodaju, dio ukradenog novca je pronađen i biće vraćen vlasniku.

''O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.D. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, dok su spisi vezani za ovo krivično djelo a u vezi sa krivično neodgovornim maloljetnikom D.M. dostavljeni tužiocu na upoznavanje'', zaključeno je u saopštenju policije.

Antena M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.