Bijelo Polje: Uhapšen državljanin BIH, pronađen skank, bajoneti, noževi...
Bijelo Polje , foto: Kodex

Droga bila namjenjena uličnoj prodaji

Bijelo Polje: Uhapšen državljanin BIH, pronađen skank, bajoneti, noževi...

E.S. (44) državljanin Bosne i Hercegovine sa privremenim boravkom u Bijelom Polju uhapšen je danas u tom gradu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge, zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Bijelo Polje su na taj način presjekli još jedan lanac tzv. ulične prodaje opojne droge marihuana tipa skank, saopštila je Uprava policije.

Policija je danas, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polje a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, pretresla kuću i druge prostorije koje koristi E.S. (44).

"Tom prilikom, policijski službencii su pronašli i oduzeli kutiju i dva pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 117,6 grama. Daljim pretresom pronađene su vaga za precizno mjerenje, dvije drobilice koje mogu služiti za mljevenje opojne droge, tri bajoneta, tri noža, suzavac, gumena palica, metak kalibra 6,35 mm, kao i novac u iznosu od 2300 eura i 550 konvertibilnih maraka za koji se sumnja da je stečen vršenjem ovog krivičnog djela", navodi se u policijskom saopštenju.

Policija sumnja da je pronađena opojna droga bila namjenjena tzv. uličnoj prodaji na teritoriji Bijelog Polja..

"Pronađena opojna droga i predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Bijelom Polju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.