Ubijena Pojatić bratanića prijavila 14. oktobra, tražila da ga policija udalji iz njenog stana
Ilustracija

Emil Sarvan osumnjičen za ubistvo

Ubijena Pojatić bratanića prijavila 14. oktobra, tražila da ga policija udalji iz njenog stana

Jedini događaj koji Centar bezbjednosti Podgorica ima registrovan u vezi sa Emilom Sarvanom je događaj od 14. oktobra, saopštila je crnogorska policija a povodom interesovanja medija o eventualnim prijavama protiv ovog Pljevljaka.

Iz Uprava policije navode da je 14. oktobra njegova tetka, sada pokojna Durija Pojatić , oko 21,10h telefonskim putem Dežurnoj službi CB Podgorica prijavila da Sarvan lupa na vrata njenog stana u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i govori joj da otvori što ona nije željela.

Patrola policije je odmah otišla na lice mjesta i reagovala.

"Legitimisala je E.S. Sa D.P. je takođe obavljen razgovor. D.P. nije željela da podnosi prijavu u pisanoj formi protiv E.S. zbog uznemiravanja već je od policijskih službenika tražila da udalje E.S. što su policijski službenici i uradili i upozorili ga na ponašanje. Policijski službenici su se, nakon što je E.S. udaljen i nakon što su potom i oni otišli, nakon petnaestak minuta vratili do D.P. kako bi provjerili da li je sve u redu, kao i obišli teren u okolini, i konstatovali da se E.S. nije više vraćao do stana D.P. odnosno da ga nema u blizini", navode iz policije.

Nakon ovog događaja nije više bilo prijava protiv Sarvana odnosno njegova tetka se nije više obraćala policiji.   

Iz policije takođe dodaju da je tokom uviđaja koji je obavljen juče u pomenutom stanu gdje je nađeno beživotno tijelo Pojatićeve a u vezi čega je u kratkom roku lišen slobode Sarvan zbog sumnje da ju je lišio života, konstatovano je da nije bilo tragova nasilnog otvaranja odnosno provaljivanja vrata stana.

Podsjetimo,profesorka u penziji, Durija Durka Pojatić (78), ubijena je juče popodne u svom stanu u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici. Policija je sinoć oko 19.45 sati uhapsila njenog bratanića Emila Sarvana (39) iz Pljevalja , osumnjičenog za to ubistvo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.