Kamenovane prostorije Hrvatske građanske inicijative u Tivtu
Foto: HGI

Sinoć

Kamenovane prostorije Hrvatske građanske inicijative u Tivtu

Stranačke prostorije Hrvatske građanske inicijative u centru Tivta kamenovali su nepoznati počinitelji u noći između 30. i 31. oktobra.

Tom prilikom razbijeno je staklo i ovo nije prvi put da su na meti vandala prostorije te partije.

DSC0171

"HGI je zabrinuta zbog još jednog incidenta i poziva nadležne organe, koji su i obavili uviđaj, da u što kraćem roku rasvijetle slučaj i otkriju počinitelje.

Ovim putem HGI ukazuje na pisanje pojedinih medijskih uposlenika, koji svojim neprimjerenim i nedobronamjernim stavovima doprinose crtanju HGI kao mete. Podsjećamo da je HGI stranka koja baštini multinacionalni, multietnički i multikulturalni sklad u Crnoj Gori, te da svojim stavovima ne doprinosi da bude meta napada bilo kojeg pojedinca ili grupe", poručili su iz te partije.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.