Prosinečki: Neću biti selektor Srbije, dosta mi je Balkana
Robert Proinečki

Prosinečki: Neću biti selektor Srbije, dosta mi je Balkana

Robert Prosinečki izjavio je da definitvno neće biti trener fudbaske reprezentacije Srbije.

Nakon što su mediji objavili da je Prosinečki jedan jod kandidata za klupu fudbalske reprezentacije Srbije, on je ovo demantovao u izjavi za Večernji list.

U Bakuu će, gdje se razišao s Azerbajdžanom, a zbog školskih obaveza svoje mlađe ćerke ostati još mjesec dana. 

"Kada god se isprazni neko mjesto u Zagrebu ili Beogradu, mediji uvijek mene izvuku.Iskreno, umoran sam od toga, tih priča. Što god da izjavim, druga će strana komentarisati vagati. Da se razumijemo, ja nacionalno opterećenje nemam. Na pitanje jesu li me zvali s Terazija – odgovor je ne", rekao je on.

Dodao je da mu je, kada je čuo i pročitao, sve to bilo nestvarno.

"Ne, hvala onima koji me spominju, ali ja neću biti selektor Srbije, dosta mi je raditi na ovim prostorima. Moji su svi planovi vezani za to da preuzmem klub, i to negdje u Evropi". kazao je on.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.