Mladić doživio nervni slom, prijatelji ga odveli u crkvu
ilustracija

Egzorcizam u Jagodini

Mladić doživio nervni slom, prijatelji ga odveli u crkvu

Prava drama odigrala se rano jutros u Jagodini! Naime, nekoliko prijatelja sedjelo je u stanu M.S. (26), koji je oko 6 sati doživio nervni napad. Njegovi prijatelji su došli na ideju da ga odvedu kod sveštenika, i povezli ga svojim džipom do crkve Svete Petke u Jagodini.

U blizini Osnovnog suda M.S. je počeo da šutira i da se otima, prilikom čega je nogom razbio bočno staklo na džipu. U tom trenutku je ulicom prošla policajka, pa su prijatelji M.S. tražili pomoć od nje, pošto nisu mogu da ga obuzdaju.

Potom su ga ipak odveli u crkvu Svete Petka gdje je sveštenik očitao molitvu.

Međutim, kako se on i dalje otimao došla je Hitna pomoć koja ga je odvezla u Urgentni centar opšte bolnice u Jagodini.

Prema riječima direktora Doma zdravlja Darka Miletića M.S. je imao kontuziju i razne povrede po tijelu, zbog čega su ga poslali u Kragujevac na dalju dijagnostiku.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.