Odluka o izručenju  Sinđelića Hrvatskoj biće donesena po završetku postupka
Saša Sinđelić

Viši sud

Odluka o izručenju Sinđelića Hrvatskoj biće donesena po završetku postupka

Odluka o izručenju Saše Sinđelića Hrvatskoj, biće donesena po okončanju postupka za pokušaj terorizma i u skladu sa zakonom, kazao je predsjednik Višeg suda u Podgorici Boris Savić.

Savić je za TVCG kazao da će Viši sud u Podgorici i u tom predmetu postupiti kao i u ostalim, u skladu sa zakonom.

“Kao što je poznato protiv tog lica se i dalje vodi krivični postupak pred našim sudom i bilo kakva odluka o ekstradiciji mora biti povezana sa postupkom koji se vodi u našoj zemlji i sa okončanjem tog postupka. Kada se okonča, biće postupljeno u skladu sa zakonom i u postupku po ekstradicionim zahtjevom koji dolazi iz Hrvatske”, kazao je za TVCG predsjednik Višeg suda Boris Savić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.