Nerazdvojni:  Baka (98)  otišla u starački dom kako bi brinula za svog osamdesetogodišnjeg sina

Velika Britanija

Nerazdvojni: Baka (98) otišla u starački dom kako bi brinula za svog osamdesetogodišnjeg sina

Britanka sa 98 godina se preselila u dom za starije osobe kako bi se brinula za svoga osamdesetogodišnjeg sina.

Ada Keating i njen najstariji sin Tom, koji nikada nije bio oženjen, zajedno su proživjeli cijeli život. Ali, 2016. godine Tom je otišao u dom u Liverpulu, ali tamo nije mogao da priuštiti potpunu njegu, pa mu se ove godine pridružila majka.

Ona se, piše Daily Telegraph, jako veseli što svaki dan sinu može poželjeti dobro jutro i laku noć. "Nije dobro prestati biti majka", rekla je baka Ada.

Tom je takođe rekao da je srećan što živi pored svoje majke. "Ona brine o meni i ponekad kaže: 'Ponašaj se pristojno!'", izjavio je.

Majku i sina Keating često posjećuju Adina unučad, djeca njenih kćeri. Svi se slažu da su Ada i Tom nerazdvojni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.