Danas novi protest majki
arhiva

Podgorica

Danas novi protest majki

Korisnice naknada za majke sa troje i više djece organizovaće danas u 14. časova novi protest ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici.

One su pozvale sve nezadovoljne građane bez obzira na bilo koju pripadnost da im se pridruže i da svi zajedno pošalju jasnu poruku"vratite doživotno stečeno pravo majkama i podnesite ostavke i idite, vrijeme vam je!“.

„Prvo su rekli majke iz radnog odnosa. I bilo je logično. Poslije toga su počeli da nas tretiraju ne kao majke, nego začin za čorbu, jer je svako dodavao u nju ono što mu je odgovaralo. Bošnjačka stranka majke sa ZZZ, DPS majke sa penzijama. I sve su to radili znajući da će na kraju tu čorbu prosuti, misleći da će začini ostati na zemlji, jer im poslije izbora više neće trebati“, saopšteno je iz Koordinacionog odbora majki.

„Zaboravili su da jednom dobro začinjena čorba više ne moze biti rasoljena. Prevarili su se. Pogrešne su začine u nju stavili. One koji im nikada neće dati mira, koji će biti njihova nesanica, dok nam ne vrate doživotno stečeno pravo! One koji će ih natjerati da zbog svojih štetnih, namjerno isplaniranih izmjena i dopuna Zakona o radu i socijalnom staranju, daju ostavke!“, poručuju majke.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.