Džihadisti najavljuju krvoproliće na Mundijalu u Rusiji
Izvor:Twiter

Džihadisti najavljuju krvoproliće na Mundijalu u Rusiji

Skandalozne fotografije kruže društvenim mrežama nakon što ih je objavila Islamska država (ISIS), koja najavljuju krvoproliće na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

Uznemirujući posteri ISIS-a na kojima su zvijezde svjetskog fudbala - Mesi i Nejmar, prikazani na taj način da je Argentinac mrtav, a da se terorista sprema i da ubije Nejmara, zastrašila je sve koji planiraju da dođu na Svjetsko prvenstvo naredne godine.

Prethodno se pojavio i poster Mesija koji je iza rešetaka, a krv mu curi iz oka, a sada su zločinci otišli i korak dalje u ilustraciji zla koje spremaju za Mundijal.

nejmarmesiisis830x0620x0

Izvor:Twiter

- Alahovi neprijatelji u Rusiji, kunemo vam se, mudžahedini će vas zapaliti. Samo čekajte... - bila je uznemirujuća poruka koja stoji uz ovu fotografiju.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.