Voditeljka vijesti usred emisije povratila (Video)

Blam

Voditeljka vijesti usred emisije povratila (Video)

Natali Tusdal, voditeljka vijesti američke televizije KWGN Denver, uživo je u programu probala tortilja čips s najljućom čili papričicom na svijetu, ali nije očekivala da će nakon toga napraviti svoj najveći gaf u karijeri.

Popila je malo kafe, ali bolje da to nije učinila jer je odmah počela da povraća, piše Huffting Post.

“Oh, Natali povraća”, komentisao je jedan njen kolega dok je voditeljka bila ispod stola.

Druge kolege su se počele smijati, Natali je, kada je došla sebi, objasnila šta se dogodilo.

“Kasnije sam popila flašu vode, čašu mlijeka, pojela kašiku meda i tri bombone, ali sam i dalje osjećala ljutinu u ustima. Sat vremena kasnije počela je užasno da me boli glava a tri sata kasnije osjećala sam se kao da su me pretukli”, ispričala je svoje traumatično iskustvo voditeljka koja sigurno više neće eksperimentisatiu emisijama uživo.

Radio Sarajevo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.