Laševiću određen pritvor od 72 sata, posvađali se oko novca
Ilustracija

Vidno potrešen

Laševiću određen pritvor od 72 sata, posvađali se oko novca

Marko Lašević, koji je uhapšen zbog ubistva 27-godišnjeg Momira Zečevića, saslušan je u Višem državnom tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor od 72 sata.

On je iznio odbranu iako je, kako je saopštio njegov advokat Božidar Čarmak, u vidno potrešenom stanju.

Prema riječima advokata, Lašević i Zečević su se posvađali oko pozajmice, odnosno Zečević je bio ljut što Lašević, koji mu je bio dugogodišnji prijatelj ne želi da mu pozajmi novac.

On je na saslušanju ispričao i da je Zečević došao kog njega kući, da su se posvađali, da ga je nekoliko puta uradio pištoljem, koji je u jednom trenutku opalio i usmrtio Zečevića.

Lašević, koji je sinoć pucao u Momira Zečevića u podgoričkom naselju Zlatica, uhapšen je jutros oko četiri časa.

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.