Da li Kim Kardašijan zaista ima OVAKVE trbušnjake? (FOTO)
Ilustracija

Pohvalila se svojim kostimom

Da li Kim Kardašijan zaista ima OVAKVE trbušnjake? (FOTO)

I kod nas se 31. oktobra obilježava Noć vještica, odnosno Halloween mi nismo ni približno zaluđeni njime kao Amerikanci, otkud je sve i krenulo.

Iako je Halloween tek u utorak, slavni ga već slave na raznim glamuroznim zabavama.

I kod nas se 31. oktobra obilježava Noć vještica, odnosno Halloween,ali mi nismo ni približno zaluđeni njime kao Amerikanci, otkud je sve i krenulo.

A da Halloweenu i maskiranju nisu odoljeli ni bogati ni slavni, jasno je po slikama koje su preplavile društvene mreže. Svako od njih pohvalio se svojim kostimom, a među njima je i najpoznatija starleta na svijetu, Kim Kardašijan.

94c681c069acf5ffe9c9ad2b6724948e

Ona je još jednom pokazala ko joj je u posljednje vrijeme idol, kojeg je iskopirala i u jednom modnom editorijalu, a radi se o slavnoj pjevačici Cher, čiji je legendarni look iskopirala ili barem pokušala iskopirati.

Kim je na jednu od mnogobrojnih holivudskih zabava stigla u žutom kompletu zajedno sa svojim najboljim prijateljem Jonathanom Chebanom, kojeg je ona i proslavila, i koji je glumio "njenog" supruga Sonnyja.

No najviše pažnje privukli su njeni trbušnjaci koji su izgledali ubitačno na fotkama na Instagramu no do kraja večeri su se malo opustili pa nije bilo teško zaključiti kako se Kim poslužila profesionalnom šminkom i na ovom području kako bi što vjernije prikazala legendarnu pjevačicu koja ih je zaista imala.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.