Murinjo: Biće još šokantnih poraza ove sezone
Žoze Murinjo

Murinjo: Biće još šokantnih poraza ove sezone

Žoze Murinjo, menadžer Mančester Junajteda upozorio je da će ove sezone biti još šokantnih poraza poput onog u prošlom kolu Premijer lige na gostovanju kod Hadersfild Tauna.

Pred “crvenim đavolima“ danas je veliki derbi protiv Totenhem, tima koji im je direktan konkurent u borbi za sami vrh tabele.

Naime, oba rivala su u dosadašnjih devet kola osvojili po 20 bodova, s tim što je Junatted drugi, a Totenham treći.

"Ne možeš stalno igrati dobro, ne možeš stalno pobjeđivati, ne možeš stalno biti srećan. Dakle, možemo li opet izgubiti, mislim da će se to desiti tokom sezone. Ali, u pogledu stava koji smo pokazali u Hadersfildu, i poznavajući moje igrače i kakvi su ljudi, mislim da je to izolovan slučaj", kazao je Murinjo.

Portugalski trener je stav svog tima protiv Hadersfilda opisao kao gori nego u prijateljskim utakmicama. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.