Zečeviću pucao u glavu: Uhapšen Marko Lašević, pronađen i pištolj
Ilustracija

Teško ubistvo u Podgorici

Zečeviću pucao u glavu: Uhapšen Marko Lašević, pronađen i pištolj

Podgorička policija je rano jutros u Podgorici uhapsila Marka Laševića (22), potvrdila je Uprava policije.

Lašević je osumnjičen za ubistvo Momira Zečevića (27) iz Podgorice.

Službenici CB Podgorica su, nakon niza preduzetih mjera i radnji došli do osnova sumnje da je M.L. 27.oktobra oko 18hu naselju Zlatica, upotrebom vatrenog oružja nanio tešku povredu u predjelu glave M.Z, koji je od zadobijene povrede premino u Kliničkom centru Crne Gore- saopštila je policija.

Nakon intenzivnih kriminalističkih i operativnih mjera i radnji Lašević je lociran i uhapšen jutros oko 4 sata.

Pronađen je pištolj koji je odbacio prilikom bjekstva, a koji je kako se sumnja koristio prilikom ubistva.

"O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se M.L. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju UP.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.