PG: Mladić uhapšen zbog nanošenja teških tjelesnih povreda starijem sugrađaninu
Ilustracija

Fizički napad nakon svađe

PG: Mladić uhapšen zbog nanošenja teških tjelesnih povreda starijem sugrađaninu

Podgorička policija u kratkom roku je rasvijetlila krivično djelo teška tjelesna povreda i uhapsila sugrađanina M.J. (20) zbog sumnje da je prije dva dana nanio povrede Ž.Š. (59) takođe iz Podgorice.

Kako je saopštila Uprava policije, M.J. je kako se sumnja, 25. oktobra u periodu od 13 do 13,30 časova, u ulici Vasa Raičkovića, nakon verbalnog konflikta fizički napao Ž.Š.

"M.J. je, sumnja se, objema rukama oštećenog Ž.Š. odgurnuo, prilikom čega je on pao na betonsku podlogu i zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu preloma kuka. M.J. se nakon ovog događaja udaljio u nepoznatom pravcu.Službenici CB Podgorica su, preduzimajući kriminalističke mjere i radnje locirali M.J. i lišili ga slobode zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.J. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.