Cetinje: Nikšićani uhvaćeni na djelu, uhapšeni tokom krađe
Cetinje

Cetinje: Nikšićani uhvaćeni na djelu, uhapšeni tokom krađe

Policija Cetinja uhapsila je dvije osobe dok su pokušavali da počine krađu radnje “Đurović company plus” rano jutros.

Da je u toku krađa u ovoj radnji telefonom je javio policiji vlasnik iste jutros nakon 3 sata.

"Odmah po prijemu obavještenja službenici OB Cetinje su izašli na lice mjesta i zatekli dva maskirana lica u vršenju krivičnog djela teška krađa, koja su upotrebom podesnog sredstva provalila u unutrašnjost ovog objekta. Policijski službenci su lišili slobode R.R. (25) i M.G. (22), oba iz Nikšića, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa", saopštila je Uprava policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.