U kotlarnici OŠ
OŠ "Jugoslavija"

Podnijeta krivična prijava protiv Baranina

U kotlarnici OŠ "Jugoslavija" pronađena marihuana, čaure, municija, nož...

Službenici CB Bar Interventne jedinice su, 26.oktobra oko 17sati i 30 minuta, ispred kotlarnice koja pripada OŠ „Jugoslavija“ zatekli četiri lica, I.Ć. (27) iz Bara, A.V. (31) iz Bara, D.O. (18) iz Rusije sa privremenim boravkom u Baru i A.P (17) iz Rusije sa privremenim boravkom u Baru, kako konzumiraju ručno pravljenu cigaretu tzv „džoint“, u kojoj se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, u unutrašnjosti kotlarnice, od koje je I.Ć. posjedovao ključ, policijski službenici su pronašli i oduzeli  17 pvc kesica u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojnu drogu marihuanu, jedna veća pvc kesa sa sadržajem marihuane, veći broj sjemenki zelene boje za koje se sumnja da potiču od opojne droge marihuane, 30 komada čaura cal. 7,62mm, 25 komada puščane municije cal. 7,62 mm, 11 komada municije različitog kalibra, od kojih je jedan cal. 7,62 mm tzv. „dum – dum“ metak, kao i ručno pravljenu cigaretu tzv. „džoint“ u kojoj se nalazila marihuana, bajonet sa metalnom futrolom crne boje, četiri drobilice, nož, staklenu posudu sa tragovima opojne droge marihuane, dvije nargile i ostaci od dvije ručno pravljene cigarete u kojima se nalazila marihuana. 

"Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 64 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Opojna droga i ostali predmeti će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", saopšteno je.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv I.Ć. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.