Rijana trudna?
Rijana i Hasan

Glasine kruže

Rijana trudna?

Ovih dana glasine o trudnoći su sve češće, a poslednja zvijezda koja se našla u centru ovakvih priča jeste slava pjevačica Rijana.

Ove priče su počele da se šire jer su pjevačicini prijatelji primjetili da se nešto čudno dešava sa Rijanom, pa mnogi smatraju da je trudna.

Oni tvrde da je otac bebe njen dečko Hasan Jemelu sa kojim se Rijana zabavlja od prošog ljeta.

"Oni su jako zaljubljeni. Rijana je uvek govorila da želi porodicu. Ovo je možda njena prilika", rekao je izvor blizak pjevačici.

Rijana se još uvijek nije oglašavala povodom ovih spekulacija, ali fanovi se nadaju da će zaista uskoro postati majka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.