Sinan Sakić plakao kao dijete kad ga je posjetio njegov prijatelj u bolnici
Serbezovski i Sinan

Iskreno prijateljstvo

Sinan Sakić plakao kao dijete kad ga je posjetio njegov prijatelj u bolnici

Sinana Sakića u tuzlanskoj bolnici gdje leži poslednjih nekoliko dana mogu posjetiti samo njegovi najbliži, supruga Sabina i sin Alen. No, uz odobrenje Sinanove supruge, folk legendu je posjetio njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Muharem Serbezovski.

Sinan je bio presrećan kada ga je vidio te nije mogao sakriti suze.

Ovu informaciju potvrdio je i sam Muharem.

"Suze su tekle i meni i njemu. Jedva sam čekao da zagrlim svog prijatelja jer se nisam mogao smiriti dok ga nisam vidio. Kazao mi je da poručim njegovim fanovima kako će se boriti svom snagom. Obećao je svima onima koji se brinu za njega da će živjeti i pjevati samo za njih. On će se vratiti puno jači", izjavio je Muharem Serbezovski koji nije mogao suze sakriti.

"Mi smo godinama iskreni prijatelji i, ako Bog da, obećao sam mu da ću ga posjetiti opet u petak", rekao je Muharem.

Zdravstveno stanje Sinana Sakića je danas mnogo bolje.

Kako su za Kurir kazali prijatelji porodice Sakić, popularni pjevač i legenda orijentalne muzike iz intenzivne njege prebačen je u sobu. A kako bi se obezbijedio njegov potpuni mir koji mu je preko potreban i zaštitila pjevačeva privatnost ispred vrata stoji obezbjeđenje.

Kako je Sabina Sakić kazala svojim bliskim prijateljima, njen suprug je čak ustajao, ne puno ali sasvim dovoljno za stanje u kakvom je on sada.

Naravno, kako su i očekivali, oporavak teče sporo, ali bitno je da je stanje zadovoljavajuće te da se Sinan osjeća mnogo bolje nego što je bilo juče.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.